perjantai 22. helmikuuta 2013

SIION-KRONIKKA SARJA

Siion-kronikka on romaanisarja vähän viihteellisellä otteella kirjoitettu, jännitystä ja romantiikkaa, aatemaailmaltaan kristillinen. Suomalainen kustantaja Perussanoma 1990-luvun puolivälissä. Mielenkiintoisen kronikasta tekee että kaikki keskeiset tapahtumat ovat historiallisesti tosia ja osa kirjan henkilöistä on todellisia, esimerkiksi David Ben Gurion ja Golda Meir. Vaikka kirja kuvaa juutalaisten kärsimyksiä ja kamppailua Israelin itsenäistymiseksi kansainvälisen politiikan ja arabien puristuksessa, täysin mustavalkoista kuvaus ei ole amerikkalaisuudestaan huolimatta. Inhimillisyyttä ja rauhantahtoa on kummallakin puolella, niin arabeissa kuin juutalaisissa, samoin järjetöntä yksioikoisuutta ja epäinhimillisiä terroritekoja. Esimerkkinä juutalaisesta terrorismista maanalainen järjestö Irgun. Sarjan päähenkilöt ovat Moshe, Rachel, Ellie ja David.
 
 
Lannistumaton rohkeus ja toivo kasvoivat esiin kaasukammioiden tuhkasta. Maailmanmenestysromaanisarja nyt suomeksi!

Ellie, nuori amerikkalainen lehtikuvaaja, löytää itsensä Jerusalemista keväällä 1947. Hänestä tulee tahattomasti poliittinen pelinappula, kun hän valokuvaa muutamia beduiinien Qumranin luolista löytämiä vanhoja kääröjä.

David näyttää rakastuneen Ellieen syvästi, mutta Moshen elämän hämmästyttävä päämäärätietoisuus koskettaa myös hänen sisimpiä tunteitaan. Ellie ei voi olla kiintymättä kansaan, sen henkeen ja henkilöön, joka muuttaa hänen elämänsä suunnan.

Tämä Siion-kronikan ensimmäinen romaani kuvaa mukaansatempaavasti keskitysleiristä selvinneen juutalaisen kansan kamppailua kansalliskodistaan. Sekä silloista että yhä tämän päivän Lähi-Itää leimaavat sisäiset ja ulkoiset juonittelut ja terroriteot.


2 osa


3 0sa
4 osa


5 osa


Ollaan löydetty 2-5 osat netin kautta antikvaarien sivuilta. Tosi kivaa kun saatiin vihdoin tämäkin sarja kokonaan. olen aloittamassa seuraavaksi lukemaan tätä sarjaa. Olen hyvin innokkaana ja kiinnostuneena aloittamaan tätä lukemaan.

3 kommenttia:

 1. Rakas mieheni MAke♥,Tosi mielenkiintoista kun esittelit ja laitoit tämän ihanan kiinnostavan Siion.Kronikan sarjan kokonaan tänne:),On mukavaa kun saat seuraavaksi tämän lukea ja aloittaa tätä ja uskon et tämä kiinnostaa:)Todella kiva juttu et löysimme nämä kaikki osat,jee hauskaa:)Niin tässä sarjassa on niin romantiikkaan,jännitystä ja Kristillisyyttä ja mielenkiintoisia tapahtumia ja jotkut myös tositapahtumia,kiinnostaa kovasti:),Eka osakin heti kiinnostaa ja sitten kun pääsee oikein sisälle tähän ja kaikki osat hyviä ja mielenkiintoisia:)Olen hyvin onnellinen kun saat lukea tätä ensin ja kun sinäkin olet kultani innostunut lukemaan kivoja kirjoja:)Tykkäsin tästä paljon,kiitos rakkaani kun jaoit tämän tänne♥Kaikki postauksesi ovat oikeasti niin ihania:)T:Vaimosi

  VastaaPoista
 2. Hei Make!
  Kiitos kun jaoit nämä kirjat tänne blogiisi meidän kaikkien iloksi!
  Kiinnostaa ihan valtavasti tämä sarja.
  Tapahtumat ovat tositapahtumia.
  Voi kuinka olette löytäneet näitä, jostain antikvariaatista?
  Upeeta!
  Kaikkea hyvää Marko teille!:) ♥

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Kiva kun alotat lukeen tätä sarjaa.Vaikuttaa lupaavalta.Kiitos kun esittelit tämän.:)

  Mulla on eka osa tästä kirjasarjasta.Oon tossa vähän katellut et millon alkasin sitä lukeen.Mulla on pokkari mallinen,mutta se on silti aika painava.Kiinnostus taitaa kuitenkin viedä voiton.:)

  Mukavaa päivänjatkoa!:)

  VastaaPoista