lauantai 16. helmikuuta 2013

SOS -sarja

SOS on Enid Blytonin kirjoittama kirjasarja, joka kertoo seitsemästä lapsesta - Peteristä, Janetista, Pamista, Barbarasta, Colinista, Jackista ja Georgesta - sekä heidän Bella-koirastaan. Lapset ovat perustaneet salaseuran nimeltä SOS (Salainen Osasto Seitsemän), ja heillä on tapana aina Bellan kanssa päätyä jännittäviin seikkailuihin. Kirjasarjan ensimmäisen osan nimi on SOS ja aution talon vanki.
Olen itse lukenut sarjaa vasta kolme ensimmäistä osaa. Sarja on kolmen osan perusteella tosi mielenkiintoinen ja haluan lukea kaikki osat. esittelen sarjan loppu osat toisessa postauksessa.
Tässä on osat 1-8.

 

SOS ja aution talon vanki (1949)

SOS ja sirkuksen arvoitus (1950)

SOS järjestää kaiken (1951)


SOS ja junanryöstäjät (1952)

SOS pulassa (1953)

SOS ei anna periksi (1954)

SOS ja variksenpelätti (1955)

SOS ja äreä puutarhuri (1956)


 

2 kommenttia:

 1. Hei Marko, on jännä huomata sinun
  innostuksesi kirjojen maailmaan!

  Olet löytänyt lukemisen.
  Nämä kirjat Enid Blytonilta ovat mahdottoman hyviä, jos ne ovat Viisikko- sarjan kaltaisia.
  Koska Viisikot olivat jossain elämänvaiheessa kiinnostukseni.

  VastaaPoista
 2. rakas mieheni Make♥,Tässä on hyvin mielenkiintoinen sarja Edin Blytonilta,joka muakin kiinnostaa paljon ja olen ilonen kun olemme löytäneet nämä sinulle rakkaani:),Tässä on seitsemän kivaa lasta,nuorta,jotka seikkailevat joka kirjassa tietenkin kaikissa eri tarina:)He ajautuvat aina jännittäviin seikkailuihin,onpas se hyvin mielenkiintoista ja söpö BElla koira on heidän mukanaan ja sos.salaseurassa on poikia ja tyttöjä,haluan kuulla tästä kirjoista enemmän sultakin kun luet näitä ja itsekkin joskus haluan nämä lukea:)Olen hyvin innostunut sinusta rakkaani ja postauksistasi,jotka ovat niin mukavia ja ihania,arvostan sua suuresti mieheni♥Tuun myöhemmin uudestaan tännekkin,kiitos kun jaoit nämä blogissasi kultani♥T:Vaimosi

  VastaaPoista